Zwangerschapsverlof Dr. Haesaert

Beste patënten,

Dr. Haesaert is in zwangerschapsverlof vanaf 26/07/2021 tem 5/11/2021. In deze periode kan u steeds bij de collega's Dr. Daneels en Dr. Cuyckens terecht.  


PCR testen voor vertrek op vakantie

Beste patiënt,

Wij krijgen de laatste weken heel wat vragen ivm afname van PCR testen voor vertrek op vakantie, vandaar dit bericht:

 • Wie info nodig heeft over de te treffen maatregelen voor vertrek naar het buitenland, verwijzen wij graag naar de daartoe bevoegde instanties: https://www.info-coronavirus.be/nl/reizen/ of de reisorganisator. 
 • Wie een PCR test moet voorleggen, kan een afspraak maken in een testcentrum.
  • CRI (Industriepark Zwijnaarde 3) via 09/329.23.00
  • Labo UZ Gent via 09/332.12.30 of www.mijnuzgent.be
  • Labo Medina (Gent) via 09/371.49.06
  • Prikcentrum Maenhout Ronse via 056/60.02.66 of www.prikcentrum.be
  • Medilab (Gordunakaai) via 09/222.02.72
  • Labo Iliano (Destelbergen) via 09/228.19.70
 • Afspraken voor PCR testen op de praktijk ikv vertrek op vakantie kunnen tot zeer last minute worden geannuleerd door ons indien de capaciteit en de normale patiëntenzorg in het gedrang komt.
 • Wie een antistof- bepaling nodig heeft kan ook informeren in de bovenstaande labo's of kan daarvoor eventueel een afspraak maken in de praktijk voor een niet nuchter labo.


Dank voor uw begrip,

Uw huisartsen

Vakantieregeling

2021

Beste patiënten,

Hieronder kan u onze verlofperiodes terugvinden:

Dr. Haesaert is op verlof van 17/05 - 28/05.
Dr. Daneels is op verlof van 07/06 - 18/06 en 16/08 - 20/08

Dr. Cuyckens is op verlof van 21/06 - 25/06 en 2/08 - 13/08

Voor dringende zaken kan u uiteraard altijd bij een van de collega's terecht.  


Nieuwe arts

Beste patiënten,

wij zijn blij eindelijk te mogen aankondigen dat dr. Liesbeth Haesaert ons team definitief komt versterken vanaf dinsdag 16 juni 2020. Dr Haesaert is zeker geen onbekend gezicht in Gavrimed aangezien zij dr. Daneels heeft vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof in 2019.

De aangepaste agenda's kan u terugvinden bij 'Info consultaties'.


Onthaal medewerker

Beste patiënten,

vanaf maandag 4 mei 2020 zal Hilde ons team versterken.

Hilde zal instaan voor het onthaal in de praktijk en voor de administratieve ontlasting van de artsen. Zij is elke dag aanwezig tussen 8 en 12u.

U kan bij Hilde terecht voor het maken van een afspraak en om zaken op te halen of af te geven. Vanaf heden vragen wij om ons, indien mogelijk, dus liefst te contacteren tijdens de openingsuren van het onthaal. U zal dan meestal Hilde als eerste aan de lijn krijgen. Zij zal proberen om u zo goed mogelijk verder te helpen. Wanneer dit niet mogelijk is, kan zij u doorverbinden met een arts of uw gegevens noteren opdat uw arts u later zelf kan contacteren. Zij zal alle gegevens behandelen in vertrouwen en is uiteraard ook gebonden aan het beroepsgeheim.

We hopen u op die manier nog beter van dienst te kunnen zijn en een vlottere praktijkwerking te kunnen garanderen. 

Samen sterk!

Valerie, Liesbeth en Hilde

zwangerschap Dr. Liesbeth

Beste Patiënten


Vanaf 20 april zal dr. Liesbeth in zwangerschapsverlof gaan en dit tot en met 24 juli.

Er is een deeltijdse vervanging voorzien op maandag, donderdag en vrijdag. Door op deze dagen in de agenda van dr. Liesbeth te boeken op de online agenda kom je terecht op maandag bij dr. Kim Van der Burcht en op donderdag en vrijdag bij Dr. Edward Anseeuw.

Door de huidige coronamaatregelen, staat deze vervanging nog even on hold. Zodra we terug naar een normale praktijkvoering kunnen gaan, staan deze 2 artsen voor jullie klaar.


Mvg,


Dr. Liesbeth en Dr. Valerie

Wachtdienst 2020

Beste patiënten

Vanaf januari 2020 veranderen een aantal zaken betreffende de wachtdienst. Om u, de patiënt, nog beter van dienst te kunnen zijn hebben de artsen van Gavere, Zingem en Zwalm besloten om samen te gaan werken.

De dokter van wacht kan u bereiken via het nummer 1733 of op 09/384.62.62.

Voor een optimale dienstverlening vragen de artsen om zoveel als mogelijk zelf naar de praktijk te komen en om de arts enkel te bellen voor dringende gevallen die niet kunnen wachten tot de ochtend (nachtwacht) of tot na het weekend (weekendwacht) bij uw eigen huisarts. Hou er ook rekening mee dat de dokter van wacht de volgende dag ook weer gewoon moet werken! Bel hem of haar dus liefst voor 22u (nachtwacht) of tussen 8 en 19u (weekendwacht).

De wacht is er enkel voor dringende en acute zaken. Dus niet voor verkoudheden zonder koorts die al enkele dagen bezig zijn, niet voor het schrijven van briefjes, niet voor het voorschrijven van chronische medicatie, enz...

Vanaf 28/02/2020 zullen de weekendwachten (vrijdag 19u- maandag 8u) worden verzorgd vanuit de wachtpost te Oudenaarde. Daarvoor zullen alle artsen van Gavere, Zingem, Kruishoutem, Zwalm, Oudenaarde en Kluisbergen samenwerken. Ook daar zal gevraagd worden om u zoveel als mogelijk naar de wachtpost te begeven maar zal ook een arts de baan op gaan voor mensen die zich onmogelijk kunnen verplaatsen (bejaarden, rusthuisbewoners, enz). Meer info betreffende de wachtpost volgt ten gepaste tijden.