Door de huidige corona maatregelen en door de afwezigheid van dr. Cuyckens zien de consultatiemomenten er momenteel anders uit dan opgelijst in onderstaand schema. Deze kunnen week per week veranderen.

Dagelijks kan u bij ons terecht voor een consultatie of een huisbezoek.

U kan ons elke dag telefonisch bereiken tusen 8u en 19u. (Liefst tussen 8 en 12)


Dr. Valerie Daneels

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagweekend
Voormiddag consconsHB
consGeen consultaties
Namiddag HB
consHBHB
Avond     cons

consafwisselendDr. Liesbeth Cuyckens

MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagweekend
Voormiddag cons
consconsHBGeen consultaties
Namiddag consHBHB
HB of cons
Avond     
conscons
afwisselendDr. Liesbeth Haesaert

Maandag
DinsdagWoensdagDonderdagVrijdagweekend
Voormiddag Scheldestraat
Geen consultaties
Namiddag 
HBAvond     
cons
cons

cons = consultaties, HB = huisbezoeken, Scheldestraat (www.doktermortier.be)

Consultaties

De consultaties zijn enkel op afspraak. Een consultatiemoment duurt ongeveer 15 minuten. Om iedereen zo goed mogelijk te helpen en niemand te lang te laten wachten, vragen wij om per afspraakmoment maar 1 persoon en 1 'klacht' in te geven. Komt u met 2 of meer personen, gelieve dan 2 of meer afspraakmomenten in te nemen of een afspraak voor 2 personen te maken. Komt u voor een uitgebreider probleem of een moeilijk gesprek, neem dan gerust 2 opeenvolgende afspraakblokken in. Voor 'nuchter bloedonderzoek', 'gynaecologisch onderzoek', 'verzekeringsonderzoek' en nog enkele andere speciale consultaties is een aparte knop voorzien op het afsprakenscherm.

U kan een afspraak maken via deze website door bovenaan op 'maak een afspraak via internet' te klikken of door te bellen naar 09/312.33.44.

Huisbezoeken

Wij vragen om zoveel als mogelijk naar de praktijk op consultatie te komen, maar wanneer dit niet lukt dan komen wij graag bij u aan huis. Een huisbezoek is elke dag mogelijk. Huisbezoeken kunnen enkel telefonisch worden aangevraagd op 09/312.33.44 en dit liefst voor 11u.